Opvoeden zonder strijd, zeg de strijd en stress vaarwel

Opvoeden zonder strijd

Zeg de strijd en stress vaarwel!

Voel jij jezelf uitgeput na een dag werken, of een hele dag met je kinderen om je heen? Loop je over van frustratie waarbij je in een negatieve spiraal terecht komt? Lukt het niet meer om zonder emoties op je kind te reageren? De stoom komt uit je oren, het lukt je niet meer de stap te zetten om te kiezen voor verbinding.
In vijf maanden help ik jou om de ouder te worden die je wil zijn.

JA, IK WIL DIE OUDER ZIJN DIE IK VOOR OGEN HEB

Elk moment dat je kind gedrag laat ziet waar jij niet ‘blij’ van wordt is het moment om je kind een waardevolle les te leren

Na 5 maanden ben jij in staat om

  1. Je grenzen te stellen zodat je niet meer over je heen laat lopen
  2. Zo te communiceren zodat je kinderen gemotiveerd aan de slag gaan
  3. Controle te hebben over je emoties zodat jij je geduld niet meer verliest
  4. Lastige situaties op te lossen vanuit verbinding
IK BEN ER KLAAR VOOR

Ervaringen van ouders

Het afgelopen jaar hebben tientallen ouders deelgenomen aan dit programma. Deze ouders delen graag hun ervaring met jou.

“De afgelopen maanden volg ik dit programma. Wat een super mooi programma. Ervaringen met elkaar delen, tools ontvangen en leren toepassen. Het heeft ons al heel veel moois gebracht in ons gezin. Ik zou iedereen aanbevelen dit programma te volgen!”

Ouders met 2 kinderen

“Dit programma geeft meer inzicht in de eigen manier van opvoeden, kijken en handelen en geeft praktische tips en handreikingen om andere, bewuste keuzes te maken ten behoeve van jouw kind en de onderlinge relatie vanuit verbinding.

Moeder met 3 kinderen

Als je je kinderen heel graag goed en liefdevol wilt opvoeden, maar er in de praktijk achter komt dat dat moeilijker is dan het lijkt, helpt Laura je, vanuit een hele toffe en goed doordachte visie, met veel praktische voorbeelden, nieuwe manieren om je kind op een liefdevolle en doelgerichte manier op te voeden.

Ouders met 2 kinderen

Inhoud van het programma

  • KICK- OFF meeting
  • 6 masterclasses
  • 6 modules Online leeromgeving
  • Coach sessie van 60 minuten (t.w.v. €75)
  • Vier maanden persoonlijke begeleiding

Voor wie

Het programma is voor elke ouder of verzorger. Herken je jezelf ook maar een heel klein beetje in wat hierboven is beschreven? Of ben je tevreden met hoe het gaat maar zou je je graag willen verdiepen in hoe je kan opvoeden vanuit verbinding? Deze 6 modules gaan jou nieuwe inzichten geven.

WAAR KAN IK MIJZELF AANMELDEN?

Waarom?

Opvoeden van je kind vraagt om heel veel skills, tijd, geduld, liefde en training. Jij bent als ouder de aangewezen persoon om je kind waardevolle lessen te leren. Lessen die ervoor zorgen dat je kind weet hoe om te gaan met emoties. Hoe je kind een respectvolle relatie aan gaat met jou en anderen. Zelfverzekerd en een krachtig in het leven staat.

Maak je afspraak

Twijfel je nog of heb je vragen?

Ik kom graag met jou in contact! Want als jij vragen hebt over het programma of dit wel geschikt is voor jou, laten we dan kennis maken met elkaar. Daarnaast deel ik jou gelijk 3 waardevolle tips waar jij mee aan de slag kan. Ik deel je niet alleen hoe maar ook wat je kan doen om de situatie te veranderen!