GRATIS TOOLS

Gratis webinar 
Peutertijd zonder strijd 

Het leven met je peuter is geweldig, fascinerend en een tikkeltje vermoeiend!
De NEE van je peuter kan je waarschijnlijk de ene dag goed verdragen en de andere dag brengt het jou een hoop frustratie. Ik heb voor jou de gratis webinar peutertijd zonder strijd beschikbaar om tools vandaan te halen zodat je meer kan genieten van deze peuter fase.

VRAAG DE WEBINAR AAN

Gratis webinar 
Stop het gezeur

Je kind blijft jou dezelfde vraag stellen zolang jij geen duidelijkheid geeft.
Stel je grens tegen over gezeur en je gaat merken dat je kind je antwoordt eerder accepteert!
Maar hoe moet dat zonder dat je enorm gefrustreerd raakt of zonder erg boos te worden of zonder jezelf voor je kop te hoeven slaan omdat het niet zo gaat als dat je zou willen.

VRAAG DE WEBINAR AAN

Gratis webinar
Grenzen stellen

Nu je ouder bent heb je ineens de positie om niet alleen voor je zelf te zorgen maar ook de verantwoordelijkheid om voor je kind te zorgen.
Soms kan dit echt zo ongelofelijk ingewikkeld zijn en dat je erachter komt dat het stellen van je grens invloed heeft op alle gebieden van het opvoeden.
Dit webinar deelt jou een waardevolle tool in hoe jij je grens kan stellen naar je buiten wereld maar ook naar je mensen om je heen. niet te vergeten naar je kind(eren)

OP DE WACHTLIJST

Comminuty

Het opvoeden wordt veel leuker en makkerlijker wanneer je de juiste tools hebt om de strijd te zien verminderen. Ontdekken hoe je vanuit verbinding met je kind kan samenwerken de liefde weer voelbaar en zichtbaar gaat zijn. Dit is een plek waar jij je vragen kan stellen en ontzettend veel tips ontvangt.

word lid